Efficiënter bouwen

Door het gebruik van de isolatie bij nieuwbouw hoeven metselaars niet meer te isoleren. Het isoleren van spouwmuren door inblazen met Supafil Cavity XL maakt bouwen een stuk efficiënter! Steeds meer aannemers van nieuwbouwprojecten kiezen voor spouwmuurisolatie met Supafil Cavity XL. Bewoners en professionele gebruikers krijgen hierdoor meer comfort en leveren ook een flinke bijdrage aan het milieu.

Supafil Cavity XL

Knauf Supafil Cavity XL is een glaswolvezel die speciaal ontwikkeld is voor het isoleren van nieuwe spouwmuren. De glasvezel is waterafstotend en door de stevige dichtheid uitstekend geschikt om de hele spouw op te vullen. Hierdoor zijn hogere isolatiewaarden te halen dan met conventionele producten en een luchtspouw.

Naadloze isolatie

Er gaat niets boven naadloze isolatie. Een isolatielaag van gespoten purschuim tegen het binnenblad zorgt voor een optimale isolatie. De laag wordt niet onderbroken door naden, dus levert isoleren met pur een luchtdichte gevel op. Onze medewerkers zijn vakkundig en snel zodat er geen zorgen zijn over de isolatie van het gebouw.

Energiekosten omlaag, wooncomfort omhoog, ook bij nieuwbouw

Voor de bewoners betekent woningisolatie niet alleen een daling van de energiekosten en een stijging van het wooncomfort, maar ook een bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Meer diensten van Pluimers Isolatie

Materialen

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies