Richard van Wieren woont samen met zijn vrouw en kinderen in Borne en werkt inmiddels ruim 10 jaar bij Pluimers isolatie. Voordat Richard begon bij Pluimers, werkte hij 22 jaar lang in administratieve functies bij een groot aannemersbedrijf. Door een reorganisatie tijdens de bouwcrisis is hij daar vertrokken. “Gelukkig kwam ik al snel een uitdagende vacature tegen als door-to-door adviseur bij Pluimers Isolatie. En dat bleek een goede stap te zijn!”

 

“Ik vond het fantastisch om woningeigenaren te enthousiasmeren en te informeren over de voordelen van isolatie.” Het klantcontact sprak hem zeer aan en het was geweldig om een product aan de man te brengen waar iedereen baat bij heeft. En dat was niet alleen financieel, want isolatie verbetert ook het wooncomfort. “Het was dan ook niet vreemd dat wij vaak hartelijk werden ontvangen en dat koffie met wat lekkers dagelijkse kost was.”

Richard van Wieren – Administratief medewerker personeelszaken

 

Doordat Richard een administratieve achtergrond had, kreeg hij na een jaar de kans om binnen Pluimers weer in die rol te stappen. “En die kans greep ik met beide handen aan!” Hij heeft verschillende afdelingen ondersteund, van binnendienst tot calculatie en planning. En doordat hij op verschillende afdelingen en in verschillende functies heeft gewerkt, is hij inmiddels een spin in het web bij Pluimers geworden. Collega’s weten Richard vaak te vinden omdat hij door zijn diversiteit aan werkzaamheden een vraagbaak is voor velen. “En bij Pluimers helpen we elkaar graag, want samen maken we het werk echt tot een succes!”

Pluimers Isolatie is een typisch Twents familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die voortdurend in beweging is om zichzelf te verbeteren. Hierdoor worden er ook kansen geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard sta je hier vrij in. “De onderlinge sfeer is goed, we houden van een geintje, maar als het erop aankomt helpen we elkaar waar het nodig is.. Kortom, een bedrijf waar ik nog lang hoopt te kunnen werken en waar ik me helemaal thuis voel.”