Geert werkt als planner voor Pluimers isolatie in de particuliere sector. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat woningeigenaren de juiste isolatie-expert op bezoek krijgen. “Het leuke aan mijn werk is dat Pluimers landelijk opereert, waardoor ik contact heb met klanten van Maastricht tot Texel. En dan proberen om elke week de planning weer rond krijgen: dat blijft vermakelijk en uitdagend.”

Hoewel Geert nu als planner werkt, heeft hij ook andere functies binnen Pluimers vervuld. Zo begon hij in 2014 als door-to-door adviseur en ging hij dagelijks het land in om bewoners te enthousiasmeren voor duurzame isolatie-oplossingen. Later werd hij zelf isolatie-expert en maakte hij uiteindelijk de stap naar zijn huidige functie als planner. “Een erg leuke opstap waar ik in mijn huidige functie veel gemak van ondervind.”

 

Het enthousiasmeren van woningeigenaren voor het verduurzamen van hun woning en om uiteindelijk onze isolatie expert langs te laten komen. Iets wat mij enorm veel energie heeft gegeven.

Geert Jansen – Commercieel medewerker binnendienst

Bij Pluimers heerst een familiaire sfeer, iets dat Geert als werknemer zeer waardeert. Het is dan ook geen uitzondering dat mensen hier lange dienstverbanden hebben. “Een mooie vorm van loyaliteit die je bij dit familiebedrijf terugziet.” Er wordt bijvoorbeeld aandacht geschonken aan jubilea waarbij samen met familie en collega’s het dienst jubileum wordt gevierd.” Er is ook ruimte voor een grapje op de werkvloer, iets dat zorgt dat Geert dagelijks met plezier naar zijn werk gaat.