Andrzej voelt zich helemaal thuis als assistent Hoofd Planning bij Pluimers Isolatie. Als planner zorgt hij ervoor dat alle orders met betrekking tot de productgroep ‘Minerale wol’ efficiënt worden gepland. “Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat de planning voor zowel de isolatiemonteurs als de klanten zo goed mogelijk past.” Dit is voor hem geen probleem, mede dankzij zijn eerdere ervaring als isolatiemonteur bij Pluimers.

Techniek heeft Andrzej altijd al aangesproken. Voordat hij bij Pluimers kwam werken, werkte hij in o.a. in de interieurbouw en het beton. “Destijds vond ik het vooral leuk om met mijn handen te werken.”

In 2009 begon hij als isolatiemonteur bij Pluimers. Door de jaren heen heeft hij zich verder ontwikkeld en was hij uiteindelijk inzetbaar voor het isoleren van spouwmuren, vloeren, spraywerkzaamheden en het plaatsen van glas.“Wekelijks was ik veel op pad in binnen- en buitenland. Ik heb mooie herinneringen aan die tijd bij Pluimers.”

Andrzej Albin – Assistent Hoofd Planning

 

Toen er een vacature op de planning vrijkwam, solliciteerde Andrzej intern en kreeg uiteindelijk de functie.  “Dit was een nieuwe stap binnen Pluimers waar ik geen moment spijt van heb gehad.” Geen dag is hetzelfde en dat maakt zijn werk zo afwisselend. “Als alles volgens planning verloopt en de isolatiemonteurs en klanten tevreden zijn, dan is mijn dag helemaal goed!”