Biobased isolatieschuim: ARVENOL®

 
Pluimers Isolatie introduceert ARVENOL®, het nieuwste product van Nestaan. Dit vooruitstrevende biobased isolatieschuim biedt een milieuvriendelijke oplossing voor woningisolatie.

Dit innovatieve isolatiemateriaal onderscheidt zich door het gebruik van bio-gebaseerde grondstoffen, afkomstig van afvalstromen uit diverse industriële processen. Hierdoor draagt ARVENOL® niet alleen bij aan een efficiëntere energiebesparing in woningen, maar ook aan het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen tijdens de productie.

Als toonaangevend bedrijf in hoogwaardige isolatieoplossingen zijn we verheugd om ARVENOL® polyurethaan aan te kunnen bieden voor zowel woningen als zakelijke gebouwen. Met verschillende toepassingsmogelijkheden biedt ARVENOL® een veelzijdige en milieuvriendelijke optie voor diverse isolatiebehoeften.

Pluimers Isolatie blijft zich vol overtuiging inzetten voor duurzaamheid en innovatie. Met de introductie van ARVENOL® bevestigen we ons streven naar een groenere toekomst voor onze klanten en de planeet.

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies