Live spouwmuurisolatie uitvoering

Om meer bewustwording te creëren voor isolatie en dit samen met de buurt te doen hebben wij voor de 2e keer dit event georganiseerd. Dit keer in Afferden. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie/thee konden buurtbewoners informatie vergaren over isolatie. 2 collega’s waren aanwezig om deze buurtbewoners van de juiste informatie te voorzien. We kijken terug op een mooie dag.

pluimers isolatie op locatie

Aandacht voor de Nationale Isolatieweken!

Dit Pluimers Isolatie op locatie event hebben wij gepland in de Nationale Isolatieweken, deze zijn op 27 september van start gegaan. Zij waren aanwezig om opnames te maken voor de aftermovie. Blijf de kanalen dus goed in de gaten houden.

Inzicht geven

De Nationale Isolatieweken zijn bedoeld om consumenten inzicht te geven in hun eigen situatie en mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zelf of met de hulp van een professional. De verbetercheck van Milieu Centraal op www.VerbeterJeHuis.nl is hiervoor een mooi vertrekpunt. Als enigszins duidelijk is waar in de woning kansen liggen voor verduurzaming, spelen vragen als: Wat kosten de isolatiemaatregelen? Welke financieringsmogelijkheden zijn er en wat past bij mijn situatie? En hoe ga ik de maatregelen uitvoeren: zelf, door een professional of een combinatie hiervan? De deelnemende partijen bieden startende denkers op het gebied van woningisolatie vooral praktische ondersteuning en handelingsperspectief.

Krachten bundelen

De deelnemers (bedrijfsleven, publieke sector en ngo’s) hebben de krachten gebundeld om een stevige impuls te geven aan het verder verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt. Naast de gezamenlijke promotie en activiteiten zijn er ook nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan om consumenten nog beter op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Aan de campagne nemen veel bedrijven en instanties deel zoals: Iedereen doet WAT, Milieu Centraal, SVn, Klimaatstichting HIER, SlimmeBuur, Klimaatverbond Nederland, Doe het zelf. Doe het duurzaam!, Bauhaus, Hubo, Gamma, Praxis, VENIN, Pluimers Isolatie, De Hypotheekshop, ABN AMRO, ING, Nationale Duurzame Huizen Route en diverse gemeenten.

pluimers isolatie op locatie
pluimers isolatie op locatie

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies