Nieuwbouwwoningen met Cavity XL

In Emmen zijn we bezig met meerdere nieuwbouwwoningen te isoleren d.m.v. Knauf Supafil Cavity XL! Dit product kan altijd worden aangebracht, ongeacht het weer. In tegenstelling tot de traditionele bouwwijze, waarbij de isolatiedekens soms weken achtereen blootgesteld worden aan weersinvloeden. Supafil-inblaaswol is specifiek ontwikkeld voor de thermische isolatie van de brede spouwmuren bij nieuwbouw. De inblaaswol wordt via het binnenspouwblad ingeblazen door ons.

Pluimers en Cavity XL

Pluimers isoleert is inmiddels wekelijks actief in de nieuwbouwsector. Opdrachtgevers groot en klein moeten hiervoor bij Pluimers zijn. In Emmen zijn we begonnen met de spouwmuurisolatie van een groot project.

In dit geval wordt het bouwbedrijf volledig ontzorgt zodat de metselaar zich volledig kan focussen op het metselen. Daarnaast is er meer ruimte op de bouw doordat er geen isolatiematerialen opgeslagen hoeven te worden. Tevens wordt het kwaliteitsproces gegarandeerd en zorgen we bij dit project voor een Rd-Waarde van 5.0 m2 K/W.

Bent u benieuwd naar alle voordelen van spouwmuurisolatie voor de nieuwbouw neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of 0548-516225

 

Persoonsgegevens