In 2017 hebben wij het stadhuis in Alphen aan de Rijn geïsoleerd. Hier hebben wij gevelisolatie toegepast door middel van HR-IsoSpray HFO.

Stadhuis Alphen aan de Rijn
Het stadhuis is het eerste gerealiseerde project in herontwikkelingsplan voor het centrum van Alphen aan den Rijn. Het stadhuis bestaat uit drie delen: het hoofdgebouw aan de Castellumstraat, een laag tussengedeelte voor het Service Centrum Alphen en een te verhuren kantoorgebouw dat aansluit op de achter het stadhuis gelegen woonwijk. Onder het hoofdgebouw is er een parkeergarage gerealiseerd met 240 plaatsen.

De entree wordt gemarkeerd door een overstek van 23 meter. Boven deze entree is de raadszaal. Op de begane grond zijn alle publieke functies ondergebracht. Het hoofdgebouw valt op door zijn vorm met dubbel gekromde vlakken. De glazen gevel is voorzien van zeefdrukken.

De constructie van het hoofdgebouw en het tussengebouw is uitgevoerd in staal. Het kantoorgebouw heeft een betonnen draagconstructie. Het interieur is ontworpen door Merckx & Girod.