Sluiten
Pluimers Isolatie
  • 10 jaar garantie
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten
Header image

Gevelisolatie met HR IsoSpray HFO

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

U wenst het comfort en de energiebesparing maar uw woning heeft geen spouwmuur?

Dan is gevelisolatie van Pluimers Isolatie de ideale oplossing. Pluimers voorziet al bijna een halve eeuw woningen van verschillende soorten gevelisolatie. Deze manier van isoleren kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de muur worden gedaan.

Wat is gevelisolatie?

Bij gevelisolatie (zowel van binnenuit als van buitenaf) voorzien wij uw woning van een goed isolerende laag HR-IsoSpray. Dit isolatieproduct staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en geheel naadloze verwerking.

Gevelisolatie in de nieuwbouw
Het is van groot belang dat een nieuw te bouwen woning gelijk (en eenmalig) goed wordt geïsoleerd. Gevelisolatie wordt dan ook, naast bestaande bouw, met name toegepast in de nieuwbouw. De isolatielaag wordt, voordat de buitenmuur wordt opgemetseld, tegen de binnengevel aangebracht. Daarna kan er een start worden gemaakt met het opmetselen van de buitenmuur. Deze manier van isoleren brengt het voordeel met zich mee dat het volledig naadloos en luchtdicht is. Zo is uw woning gegarandeerd goed geïsoleerd. Bij de isolatie van binnenuit is het grote voordeel dat deze minder invloed heeft op het uiterlijk van de woning. Na de isolatie kan het prima worden afgewerkt met bijv. gipsplaten of houten platen. Bij de isolatie van buitenaf dient er een nieuwe buitenmuur, met luchtspouw, voor te worden gemetseld.

Meer informatie over gevelisolatie?
Heeft u interesse of wil u meer informatie over de gevelisolatie van Pluimers? Neem dan nu contact met ons op of vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hr-IsoSpray HFO

Voor het sprayen van daken, vloeren, gevels etc. maakt Pluimers gebruik van HR-IsoSpray HFO. Dit isolatieproduct is een geformuleerd 2-componenten polyurethaan hardschuim, dat ter plaatse ingezet kan worden voor isolatiewerkzaamheden.
1. HR-IsoSpray HFO
Gratis gevelisolatie advies?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en laat uw gevel isoleren

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan