Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten

U wenst het comfort en de energiebesparing van een geïsoleerde woning maar uw woning heeft geen spouwmuur? Dan is gevelisolatie van Pluimers Isolatie de ideale oplossing. Pluimers voorziet al meer dan 40 jaar woningen van verschillende soorten gevelisolatie. Deze manier van isoleren kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de muur worden gedaan.

Gevelisolatie met Pluimers HR IsoSpray

Bij gevelisolatie (zowel van binnenuit als van buitenaf) voorzien wij uw woning van een goed isolerende laag HR IsoSpray. Dit isolatieproduct staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en geheel naadloze verwerking. Bij de isolatie van binnenuit is het grote voordeel dat deze minder invloed heeft op het uiterlijk van de woning. Na de isolatie kan het prima worden afgewerkt met bijv. gipsplaten of houten platen. Bij de isolatie van buitenaf dient er een nieuwe buitenmuur, met luchtspouw, voor te worden gemetseld.

Gevelisolatie in de nieuwbouw

Het is van groot belang dat een nieuw te bouwen woning gelijk (en eenmalig) goed wordt geïsoleerd. Gevelisolatie wordt dan ook, naast bestaande bouw, met name toegepast in de nieuwbouw. De isolatielaag wordt, voordat de buitenmuur wordt opgemetseld, tegen de binnengevel aangebracht. Daarna kan er een start worden gemaakt met het opmetselen van de buitenmuur. Deze manier van isoleren brengt het voordeel met zich mee dat het volledig naadloos en luchtdicht is. Zo is uw woning gegarandeerd goed geïsoleerd.

Meer informatie over gevelisolatie?

Heeft u interesse of wil u meer informatie over de gevelisolatie van Pluimers? Neem dan nu contact met ons op of vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze partners