Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Terugverdientijd 8-10 jaar
  • Hoger comfort
  • Binnen 1 dag uitgevoerd
  • 15% besparing
  • jaar garantie

De vloer van een woning is naast de buitenmuur een van de grootste warmteverliezende bronnen. Het aanbrengen van vloerisolatie is dan ook een ideale manier om dit warmteverlies tegen te gaan. En dat merkt u, niet alleen aan uw portemonnee maar ook aan het hogere wooncomfort. Met vloerisolatie stijgt u begane grondvloer gemiddeld zo’n 3 tot 5 graden!

vloerisolatie met purschuim Vloerisolatie met PUR

Vloerisolatie in woningen voor 1980

In woningen welke gebouwd zijn voor 1980 ontbreekt vaak een (goede) vloerisolatie. Deze wat oudere woningen zijn zodoende uitermate geschikt voor het isoleren van de vloer. In termen van energiezuinigheid valt in deze woningen een forse ‘winst’ te behalen. En naast een energiezuinige woning zorgt vloerisolatie ook voor een verbeterd wooncomfort.

"Onvoorstelbaar wat de spouwmuur en vloerisolatie ons oplevert. Ons gasverbruik is verlaagd van 2923m3 in 2010 naar 1273m3 in 2016. Een verschil van maar liefst 1650m3.”

Mevr. Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg

Bekijk referentie

 Vloerisolatie verhoogt uw wooncomfort

In ons vochtige en natte zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht uit de kruipruimte u woning kan binnentrekken. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht uit de kruipruimte tegen. Zo is een vochtige en natte vloer echt verleden tijd!

Meer dan 40 jaar ervaring met vloerisolatie

Isolatiebedrijf Pluimers heeft 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Jaarlijks isoleren wij vele honderden vloeren met verschillende isolatieproducten. Bij vloerisolatie maken wij gebruik van: polyurethaan (pur-schuim) of isolatieparels (bodemisolatie). Als u vloerisolatie wilt toepassen, bent u bij Pluimers Isolatie aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op het gebied van isoleren en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden bij vloerisolatie.

Technische datasheets

Onze partners

  • Logo Formido
  • Isolatie Collectief
  • Isolatie werkzaamheden gecertificeerd door SKG IKOB