Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Gemiddelde terugverdientijd 8-10 jaar
  • Hoog rendement
  • Verhoogd wooncomfort
  • Meestal binnen 1 dag uitgevoerd
  • Duurzaam product
  • Gemiddeld 15% besparing
  • jaar garantie
Header image

Bodemisolatie

Dé manier tegen vochtige kruipruimtes

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Bespaar tot 15%* op uw energierekening

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van Pluimers weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met HR-IsoPearl.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kunt u een bepaald percentage besparen. De percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden. Bron: Milieu Centraal.

Wat is bodemisolatie?

Bij bodemisolatie wordt op de bodem van de kruipruimte een laag HR-IsoPearl aangebracht. Dit is een goede oplossing als uw kruipruimte niet hoog genoeg is voor vloerisolatie. Heeft u een vochtige vloer? Met isolatie van Pluimers weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Ook bespaart u tot wel 15% op uw energierekening met deze vorm van isolatie.

Onze materialen

Bij Pluimers maken we gebruik van de HR-IsoPearl

Pluimers Isolatie werkt met polystyreen parels welke een hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap. Ze zijn duurzaam en behouden hun isolatiewaarde.
1. HR-IsoPearl BI
Gratis advies over bodemisolatie?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en laat uw vloer of bodem isoleren.

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan