Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Gemiddelde terugverdientijd 8-10 jaar
  • Hoog rendement
  • Verhoogd wooncomfort
  • Meestal binnen 1 dag uitgevoerd
  • Duurzaam product
  • Gemiddeld 15% besparing
  • jaar garantie
Header image

Bodemisolatie

Dé manier tegen vochtige kruipruimtes

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Bespaar tot 15%* op uw energierekening

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van Pluimers weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met HR-IsoPearl of HR-EcoPearl Addgreen. De HR-EcoPearl Addgreen is 100% recyclebaar.

*Bij gemiddeld stookgedrag. Per maatregel kunt u een bepaald percentage besparen. De percentages kunnen niet bij elkaar opgeteld worden. Bron: Milieu Centraal.

Onze materialen

Bij Pluimers maken we gebruik van verschillende parels:

Pluimers Isolatie werkt met polystyreen parels welke een hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap. Ze zijn duurzaam en behouden hun isolatiewaarde.
1. HR-IsoPearl
De HR-EcoPearl Addgreen parels hebben een uitstekende isolerende werking. Daardoor is er minder energie nodig en verbetert het leefklimaat in huis. De HR-EcoPearl Addgreen is 100% recyclebaar.
2. HR-EcoPearl Addgreen
Gratis advies over bodemisolatie?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en laat uw vloer of bodem isoleren.

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan