Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Gemiddelde terugverdientijd 8 -10 jaar
  • Hoog rendement
  • Verhoogd het wooncomfort
  • Meestal binnen 1 dag uitgevoerd
  • Duurzaam product
  • Gemiddeld 15% besparing op het gasverbruik
  • jaar garantie

Kruipruimte isolatie wordt veelal toegepast bij vloeren welke onderhevig zijn aan vocht. Wanneer uw kruipruimte veel vocht bevat is dit merkbaar aan de luchtvochtigheidsgraad in uw woning. Vaak gaat dit samen met een muffe lucht. Een hoge luchtvochtigheidsgraad is nadelig voor zowel uw stookgedrag als uw gezondheid. Het isoleren van uw kruipruimte zorgt ervoor dat kou vanaf de grond niet meer kan optrekken tot uw vloer.

Uw kruipruimte isoleren met HR IsoSpray (PUR)

Pluimers Isolatie heeft ook andere isolatiemogelijkheden voor de kruipruimte. Zo kunnen we de onderzijde van de vloer isoleren met HR IsoSpray. Dit materiaal is een 2-componenten polyurethaan schuim (PUR) wat zorgt voor een geheel naadloze aansluiting. Bovendien worden de funderingsranden met dit systeem 30cm rondom meegeïsoleerd. Door middel van dit systeem wordt kou, tocht en vocht vanuit de kruipruimte geweerd wat bij een ongeïsoleerde vloer vrij doorgaan heeft naar boven. Warme lucht heeft bovendien geen kans om verloren te gaan via de kruipruimte.

Kruipruimte isolatie met PUR Met vloerisolatie bespaart u gemiddeld tot 15% op uw gasverbruik

Meer over kruipruimte isolatie

Pluimers werkt voor kruipruimte isolatie met verschillende producten, waaronder polystyreenparels die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap, oftewel: ze nemen geen vocht op. Ze zijn duurzaam en behouden te allen tijde hun isolatiewaarde. De HR IsoPearl van Pluimers Isolatie is bestand tegen schimmels, vocht en natuurlijke zuren. Wij blazen de polystyreenparels via het kruipgat middels een speciale machine onder uw woning. Tijdens de werkzaamheden hebben onze medewerkers de mogelijkheid om middels een endoscoopinspectie het inblazen van de parels nauwkeurig in de gaten te houden.

"Het adviesgesprek was duidelijk en ons gevoel was ook goed bij de adviseur. Dit was voor ons de belangrijkste reden om voor Pluimers te kiezen."

Dhr. De Waardt uit Utrecht

Bekijk referentie

Onze partners