Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Nederlands marktleider
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
Header image

Industrie Isolatie

Industriële processen met veel volume

Veel industriële processen vragen om een exacte beheersing van de temperatuur. Isolatie is dan een logische maatregel. Met de flexibele en naadloze isolatie van Pluimers Isolatie bereikt u betere thermische waarden. Gratis advies over Industrie Isolatie? Vraag een adviesgesprek aan

Isolatie en coating bij Pluimers

Wij kunnen onze isolatielaag ook afwerken met een coating. De Pluimers Super Coating is erg sterk en elastisch. Deze ijzersterke toplaag hecht perfect, in de meeste gevallen zelfs zonder noodzakelijke primers. Afwerken met Pluimers Super Coating beschermt de isolatie op silo’s, tanks en leidingen.

Pluimers Isolatie heeft veel ervaring met industriële isolatie- en coating. Het isoleren van tanks met PUR-schuim bijvoorbeeld beschermt tegen corrosie en levert energiebesparing op (omdat er bij tanks een constante temperatuur wordt behouden). Door de vorm van tanks is niet elk isolatiemateriaal geschikt. Gespoten PUR-schuim wél, omdat dit materiaal de unieke eigenschap heeft zich aan elke ondergrond aan te passen. Onze HR IsoSpray HFO hecht op vrijwel alle oppervlakken en vormt een goede isolatielaag zonder onderbrekingen. Dat is voor uw processen het beste: een constante temperatuur. Ook coating wordt door ons deskundig toegepast. Een coating beschermlaag is voor elke industriële oppervlakte geschikt.

Voordelen Industrie Isolatie

Energiebesparing

Door het isoleren en coaten van silo’s, tanks en leidingen bespaart u zoveel energie, dat u de investering al binnen een aantal jaren kunt terugverdienen.

Verlenging levensduur machines

Met een goede isolatie houdt u de temperatuur constant van (vloei)stoffen constant en dit is gunstig voor de werking van de machine. Onderhoudskosten zullen lager uitvallen en er wordt voorkomen dat machines plotseling uitvallen. Uiteindelijk leidt dit tot een flinke verlenging van de levensduur van uw machines en op jaarbasis minder kosten voor onderhoud en vervanging.

Procescontinuïteit

Industriële isolatie bevordert de continuïteit van uw productieproces en zorgt voor een constante temperatuur. Een coating beschermingslaag voorkomt de vorming van corrosie.

Wij werken met HR-IsoSpray HFO

Voor het sprayen van daken, vloeren, gevels etc. maakt Pluimers gebruik van HR-IsoSpray HFO. Dit isolatieproduct is een geformuleerd 2-componenten polyurethaan hardschuim, dat ter plaatse ingezet kan worden voor isolatiewerkzaamheden.
1. HR-IsoSpray HFO
Meer weten over industrie isolatie?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Aanvragen

Onze klanten