Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Duurzaam Isoleren

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Onze duurzame samenwerkingen

Pluimers Isolatie is slagvaardig en gericht op de toekomst. Daarom werken wij zoveel mogelijk met ecologische en duurzame materialen. HR-IsoSpray HFO, HR-EcoPearl Addgreen, Supafil Cavity XL isolatie zijn goede voorbeelden van milieuvriendelijke en ecologische isolatiematerialen.

Duurzaam Isoleren met Pluimers Isolatie

Bij Pluimers Isolatie werken wij veelal met duurzame materialen. Onderstaande producten zijn volledig recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu.

De HR-EcoPearl Addgreen parels hebben een uitstekende isolerende werking. Daardoor is er minder energie nodig en verbetert het leefklimaat in huis. De HR-EcoPearl Addgreen is 100% recyclebaar.
1. HR-EcoPearl Addgreen
Voor het sprayen van daken, vloeren, gevels etc. maakt Pluimers gebruik van HR-IsoSpray HFO. Dit isolatieproduct is een geformuleerd 2-componenten polyurethaan hardschuim, dat ter plaatse ingezet kan worden voor isolatiewerkzaamheden.
2. HR-IsoSpray HFO
De Knauf Supafil Cavity XL is als eerste inblaaswoloplossing in Europa gecertificeerd met het DECLARE-label. DECLARE eist een hoge mate van transparantie en beloont producten die géén chemische ingrediënten bevatten.
3. SUPAFIL Cavity XL
Meer informatie over Duurzaam isoleren

Vraag een adviesgesprek aan en een adviseur vertelt u er alles over

Ja! Ik wil een adviesgesprek aanvragen