Nu isoleren is een goede keuze

 

Goede isolatie helpt warmteverlies in de winter te verminderen en houdt de warmte buiten in de zomer. Dit resulteert in lagere energiekosten omdat het verwarmen en koelen van het huis efficiënter wordt. Ook zorgt het voor een gelijkmatigere temperatuur in huis, wat ten goede komt van het comfort. Bovendien is er nu nog subsidie beschikbaar voor woningisolatie. Wist u dat Pluimers een breed assortiment heeft? Zo hebben we diverse materialen voor de verschillende diensten die we aanbieden. Onze isolatie-expert bekijkt graag de mogelijkheden voor spouw, vloer of dakisolatie. Ook kijken we of het voor u rendabel is om glas te vervangen voor ons speciale isolatieglas. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

 

Voordelen voor u

  Verbetering wooncomfort

  Upgrade uw energielabel

  Besparen op uw energieverbruik

Mijn gegevens

Vul a.u.b. alle verplichte velden in.

form-row
form-left-wrapper
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
form-right-wrapper

  Totaal ontzorgd worden

   

       Binnen 1 dag uw huis geïsoleerd

       Volledige ontzorging

       Alles onder 1 dak

       Hulp bij subsidieaanvraag

  1
  Vraag een adviesgesprek aan.

  Vraag op deze pagina vrijblijvend isolatie advies aan door uw gegevens in te vullen. Het isoleren van een woning is altijd maatwerk, geen woning is hetzelfde. Daarom hebben wij altijd eerst een adviesgesprek met u.

  2
  Vervolgens plannen we een afspraak in.

  Één van onze medewerkers neemt z.s.m. telefonisch contact met u op om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen bij u thuis.

  3
  Onze adviseur komt thuis bij u langs.

  Een adviseur komt langs om uw woning te inspecteren en te bekijken of deze geschikt is om te isoleren. Wij doen altijd ter plekke een endoscopisch onderzoek. De beste maatregelen worden doorgenomen en u ontvangt direct een offerte.

  4
  De woning wordt vakkundig geïsoleerd.

  De woning wordt na akkoord door onze vakkundige medewerkers geïsoleerd en het besparen kan beginnen. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie!

  5
  Hulp bij subsidie aanvraag.

  Heeft u 1 of meer maatregelen uit laten voeren door ons? Dan kunt u gebruik maken van subsidie. Wij helpen u met het aanvragen daarvan. Wel zo makkelijk.