Spouwmuurisolatie Fletcher Deurne

In Deurne hebben wij dit voormalig klooster voorzien van spouwmuurisolatie d.m.v. HR-IsoWool! Dit voormalig klooster is compleet omgebouwd tot modern en luxe hotel. Wat nog ontbrak was goede isolatie, nu niet meer. Hier hebben wij alle buitenmuren voorzien van HR-IsoWool wat zorgt voor meer comfort en een flinke besparing op energie!

Voormalig klooster

Gelegen op een 15 hectare groot park in het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne, ligt Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Oorspronkelijk was het hotel een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving! Het kloosterhotel beschikt over vele faciliteiten waaronder 99 luxe hotelkamers, twee ruime terrassen, een fitnessruimte en twee kinderspeelruimtes.

Fletcher hotel Deurne Pluimers Isolatie
Fletcher hotel Deurne

Spouwmuurisolatie d.m.v. HR-IsoWool

Zoals gezegd hebben wij bij dit project HR-IsoWool toegepast, dit materiaal leent zich perfect voor deze vorm van isolatie. HR-IsoWool is een wolsoort die speciaal ontwikkeld is voor inblaastoepassingen. De speciale vezelstructuur van de minerale wol zorgt ervoor dat er een duurzame isolatiedeken ontstaat die niet inklinkt en vochtafstotend is.

Fletcher hotel Deurne pluimers

Ook geïnteresseerd in isolatie voor uw project? Doe een aanvraag