In 2017 hebben wij het ‘Good Times Island’ van McDonald’s geïsoleerd. Dit eiland lag bij de goudzee en wij hebben hier de onderzijde geisoleerd door middel van HR-IsoSpray HFO.

Over McDonald’s Good Times Island
in 2017 kon je met een prijsvraag van McDonald’s een dag op dit eiland kunnen winnen, geheel verzorgd. Je had dan 24 uur lang een heel eiland voor jezelf en je mocht ook nog 9 vrienden of vriendinnen meenemen. Op het eiland is een keuken waar hamburgers, frietjes en kipnuggets worden gebakken. Er is een 8 meter hoge rots gebouwd met een waterval, een hagelwit strand met hangmatten, 12 palmbomen en zelfs een jacuzzi.

Spannende uitdaging
Het bouwen van het eiland heeft zes weken geduurd, een enorme prestatie voor zo’n ingewikkeld project. De basis bestond uit 25 pontons, met daarop 35.000 kilo wit zand, waterpartijen en palmbomen. Vier maanden lang moest het stormen, golfslag en andere weersinvloeden kunnen weerstaan. Het basis-eiland is in de haven van Monnickendam samengesteld en met assistentie van Van Schie Kraanverhuur opgebouwd. Vervolgens is het naar z’n uiteindelijke plek op de Gouwzee gesleept. Daar is ook de schuine klep gemonteerd die het strand schuin laat aflopen in de zee. Pluimers Isolatie heeft de onderzijde van het eiland geïsoleerd.