Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Vier topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon
  • Hoog rendement
  • Gemiddelde terugverdientijd 5-7 jaar
  • Hoger comfort
  • Gemiddelde besparing van 25% op gasverbruik
  • jaar garantie

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij Pluimers. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen. Hier vindt u een compleet aanbod in dakisolatie met afwerking. Wij bieden een ruime keuze in afwerkingen: van solide basis tot high-end. Maak kennis met onze topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon. Elk systeem heeft genoeg unieke kwaliteiten om aan uw wensen tegemoet te komen.

1. Amarillo, ons voordeligste dakisolatie systeem

U krijgt een goede isolatie met een mooie witte afwerking. Amarillo maakt van uw zolder een overzichtelijke en lichte ruimte Amarillo dakisolatie is een decoratief systeem voor een goed geïsoleerde zolder. Met Amarillo isoleren wij uw dak volgens de nieuwste normen. Door uw zolder met Amarillo te isoleren geven wij uw dak aan de binnenzijde gelijk een frisse uitstraling.

Dakisolatie Binnenzijde Amarillo Amarillo, goede isolatie met een mooie witte afwerking

Met dakisolatie kunt u de zolder beter benutten
Wilt  u de zolder ombouwen tot hobbyruimte of slaapkamer? Dan is Amarillo zolderisolatie de perfecte keuze. De afwerking is sterk, stootvast en heeft geen tussenprofielen. Dat is wel net zo strak. Amarillo heeft geluidwerende eigenschappen. Uw heeft straks veel minder last van omgevingsgeluiden. Dat maakt het nog fijner in uw nieuwe leefruimte!

Amarillo isolatie systeem
Het Amarillo-systeem bestaat uit drie componenten. Eerst plaatsen wij witte profielen op de balken van het dak. Vervolgens brengen wij een hoogwaardige glaswolplaat van 140 mm dikte aan. Deze glaswolplaat snijden wij precies op maat, zodat er geen naden of kieren overblijven. Tenslotte komen de houten panelen als een mooie witte afwerkingslaag voor het systeem. Deze panelen werken ook als dampremmer, om te zorgen dat er geen vocht in de dakconstructie kan komen. De RAL-kleur van de panelen komt het dichtst bij RAL 9016.

2. Aurora, dakisolatie met uitstekende isolatiewaarde en de mooiste afwerking

Wilt u de ruimte in uw huis optimaal benutten? Kies dan voor Aurora zolderisolatie. Aurora combineert een uitstekende isolatiewaarde met de mooiste kant-en-klare afwerking. De kwaliteit van de isolatie en de stevige afwerking zorgen ervoor dat dit ons best verkochte systeem voor dakisolatie is. Als wij uw dak aan de binnenzijde isoleren met Aurora hoeft u hier zelf niets meer aan te doen. Uw zolder wordt compleet afgewerkt, inclusief eventuele dakramen en dakkapellen. Dat wil niet zeggen dat u er niets meer aan kunt veranderen: het Aurora zolderisolatie systeem is in elke kleur over te schilderen als u eerst een kunststof primer gebruikt. Zo kunt u uw zolder helemaal naar uw eigen smaak inrichten.

Dakisolatie Binnenzijde Aurora Met Aurora kunt u uw zolder naar eigen smaak inrichten

Aurora dakisolatie systeem
Het  Aurora dakisolatiesysteem bestaat uit een laag glaswol en een afwerking met decoratieve platen van Agnes-One-Step. Voor de isolatie gebruiken wij een perfect isolerende glaswol: Naturoll 035 van Knauf Insulation. Deze glaswol wordt gemaakt met de bekende ECOSE-technologie van Knauf Insulation. Naturoll 035 is een stevige, veerkrachtige glaswoldeken en daarom heel geschikt voor het naadloos isoleren van daken aan de binnenzijde.

3. Apollo; veelzijdig dakisolatie systeem afgewerkt met gipsplaten

Met goede dakisolatie gaat u enorm besparen op uw energierekening. Het dak is verantwoordelijk voor gemiddeld 25% van het warmteverlies in huis. Isoleren is de oplossing. Als uw zolder goed geïsoleerd is, kunt u er natuurlijk ook direct een mooie ruimte van maken. Want onder een goed geïsoleerd dak zit u een stuk lekkerder! Het Apollo isolatiesysteem is de oplossing voor koude zolders.

De basis van dit systeem is een sterke laag purschuim. Compleet naadloos en winddicht. Het schuim vormt zich naar de oppervlakte van het dakbeschot, zodat er geen luchtruimtes meer tussen zitten. Zo krijgt condens geen kans en is het dak luchtdicht. Dat voel je! De bekleding met gipsplaten zorgt ervoor dat u zelf nog alle kanten op kunt qua afwerking. Wel zo veelzijdig! Wij voeren de afwerking met gips uit zoals u dat wenst. Of u nu gaat schilderen op de gipsplaten, of het hele plafond nog laat stuken, het is allemaal mogelijk.

Dakisolatie Binnenzijde Apollo Apollo, veelzijdig dakisolatiesysteem afgewerkt met gipsplaten

Extra afwerking?
De standaard afwerking van Apollo bestaat uit enkel gipsplaten. Met gips kunt u alle kanten op qua eindafwerking. Gaat u voor optimaal gemak? Voor een meerprijs van €20,- per m2 dichten wij alle schroefgaten en naden tussen de gipsplaten netjes af met gipsplaatvuller. Het resultaat: een glad oppervlak dat schilderklaar is! De randen zetten wij af met een hardhouten plint.

4. Horizon, dakisolatie met natuurlijk materiaal

Uw zolder isoleren met natuurlijk materiaal? Dan is het Horizon zolderisolatie systeem iets voor u. In dit systeem staat de natuurlijke herkomst van materialen op één. Als basis gebruiken wij IsoVlas met een uitstekende isolatiewaarde. Wij bekleden het dak met gipsplaten, wat ook een natuurproduct is. Op gips kunt u verschillende afwerkingen (laten) aanbrengen. Gips staat tevens garant voor een goede brandwerendheid.

Dakisolatie Binnenzijde Horizon Horizon, dakisolatiesysteem met IsoVlas

Met goede dakisolatie gaat u flink besparen op uw energierekening. Het dak is verantwoordelijk voor circa 25% van het warmteverlies in huis. Isoleren is de oplossing. Als uw dak goed geïsoleerd is, kunt u er natuurlijk direct een mooie ruimte van maken. Want op een goed geïsoleerde zolder zit u een stuk lekkerder!

Dakisolatie met extra afwerking?
De standaard afwerking van Horizon bestaat uit enkel gipsplaten. Met gips kunt u alle kanten op qua eindafwerking. Gaat u voor optimaal gemak? Voor een meerprijs van €20,- per m2 dichten wij alle schroefgaten en naden tussen de gipsplaten netjes af met gipsplaatvuller. Het resultaat: een glad oppervlak dat schilderklaar is! De randen zetten wij netjes af met een hardhouten plint.

Dakisolatie is goed voor het milieu
Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een lagere CO2 uitstoot. Daarom zijn we trots op de isolatieprestaties van onze dakisolatiesystemen. Met een gemiddeld dak bespaart u gemiddeld tot 25% op uw gasrekening. Dat scheelt enorm veel stookkosten en CO2-uitstoot. Daarom zijn wij ook blij met elk dak dat wij isoleren.

Alleen de isolatielaag nodig?
Wilt u zelf uw dak afwerken of liever helemaal geen afwerking? Dat kan, wij brengen ook alleen de isolatielaag aan. U krijgt dan dezelfde isolatiewaarde als bij het Apollo systeem. Bij zolderisolatie zonder afwerking gebruiken wij een sterke laag polyurethaan. Polyurethaan heeft een hoge isolatiewaarde en maakt uw dak ook zonder folie en afwerking compleet winddicht. De beste keuze als het puur om isolatie gaat!

Onze partners