Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Hoog rendement
  • Terugverdientijd 5-7 jaar
  • Hoger comfort
  • Binnen 1 dag uitgevoerd
  • 25% besparen
  • jaar garantie

Het dak van een woning is één van de grootste warmteverliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning.

Dakisolatie kan op meerdere manieren worden aangebracht, dakisolatie met pur-schuim aan de binnen- of buitenzijde van het dak komt het vaakst voor. Pluimers isolatie isoleert vele honderden woningen per jaar en heeft al meer dan 40 jaar ervaring met dakisolatie van woningen, kantoorpanden of uiteenlopende daken van utiliteiten.

Dakisolatie aan binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van het dak is de meest voorkomende vorm van dakisolatie. Hierbij wordt er aan de binnenkant van het dak een laag polyurethaan aangebracht. Polyurethaan (of PUR) staat bekend om haar hoge isolatiewaarden en wordt naadloos tegen de binnenzijde van het dak gespoten. Dakisolatie aan de binnenzijde is mogelijk als het een schuin dak betreft, bekijk hier hoe dakisolatie met PURschuim wordt aangebracht.

Dakisolatie m.b.v. Isover Sonestrong Pro

Naast de verschillende mogelijkheden die wij in huis hebben om een dak te isoleren, bieden wij ook het zolderisolatiesysteem Sonestrong Pro van fabrikant Isover aan. Dit systeem ontzorgt de opdrachtgever compleet door de uiterst nette afwerking en isolatielaag in één. Sonestrong Pro wordt met behulp van een profielensysteem aan de binnenzijde van hellende daken bevestigd. Meer informatie over Sonestrong Pro vindt u onder zolderisolatie.

Dakisolatie buitenzijde met PURschuim Dakisolatie met PUR

Dakisolatie aan de buitenzijde

Dakisolatie aan de buitenzijde komt veel voor bij nieuwbouwwoningen. Tijdens de bouw van de woning wordt er op het dak een naadloze polyurethaan isolatielaag aangebracht. Na het aanbrengen van deze isolerende laag kunnen de panlatten en dakpannen worden aangebracht. Uiteraard is dit ook mogelijk bij bestaande woningen maar dit vergt een behoorlijk investering, dakisolatie aan de binnenzijde is dan ook een logischere optie.

Zoldervloerisolatie

Pluimers Isolatie beschikt ook over een alternatief voor dakisolatie, het isoleren van uw zoldervloer. Het voordeel van zoldervloerisolatie t.o.v. dakisolatie is dat het een kleinere ingreep betreft. Deze manier van isoleren is zeer geschikt wanneer u uw zolderverdieping niet als woonruimte wordt gebruikt. Lees hier meer over zoldervloerisolatie.

Onze partners

  • Logo Formido
  • Isolatie Collectief
  • Isolatie werkzaamheden gecertificeerd door SKG IKOB