Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Vier topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon
  • Hoog rendement
  • Gemiddelde terugverdientijd 5-7 jaar
  • Hoger comfort
  • Gemiddelde besparing van 25% op gasverbruik
  • jaar garantie
Header image

Dak- en zolderisolatie

Al sinds 1973 isoleert Pluimers daken van bestaande woningen.

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Bespaar tot 25%* op uw energierekening.

Met een gemiddeld dak bespaart u gemiddeld tot 25%* op uw gasrekening. Dat scheelt enorm veel stookkosten en CO2-uitstoot. Daarom zijn wij ook blij met elk dak dat wij isoleren. Een ander voordeel is dat in de zomer de zolder een stuk koeler is, zo heeft Mevr. Alberts ervaren:

"Vóór de isolatie was onze zolder één van de warmste plekken in het huis. De isolatieplaten houden de warmte goed tegen en onze zolder blijft nu lekker koel. In de zomer is het ideaal voor onze kantoorruimte en speelruimte van de kinderen." Mevr. Alberts uit Almelo

Dak- en zolderisolatie is goed voor het milieu

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een lagere CO2 uitstoot. Daarom zijn we trots op de isolatieprestaties van onze dakisolatiesystemen. Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij Pluimers. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen.

Wat is dakisolatie?
Dakisolatie houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer tegen door middel van isolatiematerialen. Wilt u zelf uw dak afwerken of liever helemaal geen afwerking? Dat kan, wij brengen ook alleen de isolatielaag aan. Dit doen wij met HR-IsoSpray.

Alleen de isolatielaag nodig?
Wilt u zelf uw dak afwerken of liever helemaal geen afwerking? Dat kan, wij brengen ook alleen de isolatielaag aan. U krijgt dan dezelfde isolatiewaarde als bij het Apollo systeem. Bij zolderisolatie zonder afwerking gebruiken wij HR-IsoSpray HFO. Pur heeft een hoge isolatiewaarde en maakt uw dak ook zonder folie en afwerking compleet winddicht. De beste keuze als het puur om isolatie gaat!

Wilt u een goed geïsoleerd en mooi afgewerkt dak?
Bekijk dan een van onze top dakisolatiesystemen. Wij combineren de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerken: van solide basis tot high-end. Maak nu kennis met onze topsystemen: Amarillo, Aurora, Apollo en Horizon.

Met goede dakisolatie gaat u flink besparen op uw energierekening. Het dak is verantwoordelijk voor circa 25%* van het warmteverlies in huis. Isoleren is de oplossing. Als uw dak goed geïsoleerd is, kunt u er natuurlijk direct een mooie ruimte van maken. Want op een goed geïsoleerde zolder zit u een stuk lekkerder!

Dakisolatie met extra afwerking?
De standaard afwerking van Horizon bestaat uit enkel gipsplaten. Met gips kunt u alle kanten op qua eindafwerking. Gaat u voor optimaal gemak? Voor een kleine meerprijs per m2 dichten wij alle schroefgaten en naden tussen de gipsplaten netjes af met gipsplaatvuller. Het resultaat: een glad oppervlak dat schilderklaar is! De randen zetten wij netjes af met een hardhouten plint.

Meer informatie over onze systemen? Bekijk hier onze brochure

* Bij gemiddeld stookgedrag.
Bron: Milieu Centraal.

Voordelen van Dak- en zolderisolatie

Duurzaam

Met goede isolatie spaart u het mileu

Wooncomfort

Van donkere pakzolder naar een lichte, geïsoleerde woonruimte

Tot 25%* besparing

Bespaar met Pluimers Dakisolatie tot 25%* op uw energierekening

Wij bieden ook zoldervloerisolatie

Pluimers Isolatie beschikt naast de mogelijkheid van het isoleren van uw dak ook over een alternatief, het isoleren van uw zoldervloer. Zoldervloerisolatie door middel van HR-IsoWool is mogelijk wanneer uw woning van uw zolder naar de eerste verdieping over een houten balklaag beschikt. Wanneer er een betonnen vloer is kunnen wij op de bovenzijde een laag polyurethaan (HR-IsoSpray) sprayen.

Gratis dakisolatie advies?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en laat uw dak isoleren

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan