Leon Brink woont samen met zijn vrouw en zoon in het Twentse Goor. Sinds 2010 werkt hij met veel plezier als isolatiemonteur bij Pluimers Isolatie. Volgens Leon is Pluimers een fantastisch bedrijf om voor te werken. “Het is echt een topbedrijf: we werken met het mooiste materieel, de beste isolatiematerialen en iedereen kent elkaar. Ik werk in een klein team dat wekelijks door heel Nederland woningen isoleert.”

Leon is begonnen met het isoleren van spouwmuren en dan voornamelijk met minerale wol. Hij was vaak in het zuiden van Nederland te vinden, waar ze dan ook bleven overnachten.

“De avonden waren altijd gezellig met de andere collega’s. Na een dag hard werken genoten we samen van een heerlijke BBQ met op z’n tijd een koud biertje.”

Leon Brink – Isolatiemedewerker

In 2012 werd Leon verder opgeleid om andere isolatiematerialen te plaatsen, zoals isolatieparels en Pur. Dagelijks op pad met een vrachtwagen en aanhangwagen om woningen te verduurzamen in België. “ Een mooie tijd waar ik mijn hobby speciaal bier verzamelen heb ontdekt.”

Op dit moment werkt Leon met een speciaal ontwikkeld product voor nieuwbouwwoningen. Hij vindt het heerlijk om afwisselend werk te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. “Pluimers is echt een familiebedrijf waar Leon trots op is om deel van uit te maken.”