Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Nieuwe woning isolatie

Isoleer nu uw nieuwe woning en bespaar op uw energierekening

U bespaart tot honderden euro’s per jaar door isolatie van het dak, de vloer en spouwmuren. Het isoleren verdient u meestal binnen 3 tot 5 jaar terug. Bij twee of meerdere isolatiemaatregelen is er vanaf 2 september 2019 een landelijke subsidie op isolatie. Een goed geïsoleerde woning vermindert uw energieverbruik en zorgt voor meer wooncomfort. Bekijk hier alle informatie over isolatie. Heeft u genoeg informatie, vraag hieronder direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Ik ben geïnteresseerd in:Opmerkingen

Vul a.u.b. alle verplichte velden in

Uw nieuwe woning isoleren?

Wij van Pluimers helpen u graag uw nieuwe woning te isoleren. Ons bedrijf heeft sinds 1973 ervaring met isolatie. Die ervaring gebruiken wij graag om u te adviseren over woningisolatie. Een van onze adviseurs komt graag bij u langs.

Landelijke subsidie (SEEH)

Er is een landelijke subsidieregeling actief, de zogenoemde: Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Deze subsidieregeling is in September 2019 van start gegaan. De SEEH is beschikbaar bij 2 of meerdere isolatiemaatregelen. Er kan tot €10.000,- aan subsidie per woning worden ontvangen. De regeling loopt tot december 2020, met als subsidieplafond 84 miljoen euro. Wees er dus snel bij om uw subsidie zeker te stellen! Meer informatie? Bekijk de website van de RVO

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden hier

Lees hier meer over onze meest gebruikte isolatiemethoden

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de meest voorkomende isolatiemaatregel bij woningen. Met het isoleren van de spouwmuur kunt u gemiddeld tot 30% besparen. Gemiddeld heeft u spouwmuurisolatie binnen 3–5 jaar terugverdiend. Bij spouw-muurisolatie wordt de lege ruimte opgevuld met isolatiemateriaal.

Vloerisolatie

Koude voeten in huis? Vloerisolatie is de oplossing. Met goede vloerisolatie beperkt u het warmteverlies en voorkomt u een koude vloer in uw woning. Vloerisolatie zorgt voor een aanmerkelijke stijging van de vloertemperatuur. Zo heeft u elke dag heerlijk warme voeten, ook in de winter.

Dakisolatie

Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Verloren ruimte noemen wij dat bij Pluimers. Want een zolder kan zo mooi zijn! Droomt u ook van een heldere, lichte zolderruimte? Pluimers Isolatie combineert de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen.