Sluiten
Pluimers Isolatie

De familie Derks uit het Gelderse Niftrik (gemeente Wijchen) had een kille woning met koude muren voordat Pluimers in beeld kwam. De woning van de familie Derks is een vrijstaande woning type bungalow met bouwjaar 1972. De woning voelde kil aan en had altijd koude muren. Omdat de familie vloerverwarming heeft, liet zij naast de spouwmuur tevens de vloer isoleren.

Compleet isolatiepakket

De heer Derks: “De keuze was niet moeilijk omdat Pluimers al meerdere woningen in onze straat geïsoleerd heeft. Iedereen was tevreden. Wij wilden meerdere maatregelen uitvoeren en Pluimers biedt het complete isolatiepakket. Tevens was er subsidie beschikbaar in de gemeente Wijchen, waardoor het extra aantrekkelijk was om onze woning te isoleren.”

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Niftrik

Goed advies

De heer Derks is zeer enthousiast over het advies van de adviseur. “Hij dacht goed mee en de redenen om voor wol te kiezen stemden ons tevreden. Dit goede gevoel kwam terug bij de planning van de uitvoering. Na één telefoontje kwamen ze al isoleren. Leuk om te noemen is dat bij de uitvoering de diesel van het aggregaat op was. Ik heb wat diesel voor de jongens gehaald, zodat zij door konden werken. Na de uitvoering heb ik dit weer keurig teruggekregen.”

Koude muren zijn verdwenen

“De ketel slaat nu minder vaak aan en mijn woning blijft veel langer warm. Ik schat dat wij ongeveer 900 kuub gas besparen. Van mijn werk heb ik een warmtebeeldcamera meegenomen. Ik heb hiermee meerdere foto’s gemaakt en het is duidelijk te zien dat de isolatie goed aangebracht is. Op de foto is te zien dat de koude muren nu veel warmer zijn, de temperatuur is flink gestegen.”

Energielabel van E naar B

“Wij hebben door een onafhankelijk adviseur onze woning laten beoordelen. Het energielabel is van E naar B gegaan. Wij zijn erg tevreden met zowel het advies als de uitvoering. Het contact was prettig en niet opdringerig. Pluimers krijgt van ons een 9 voor alle diensten.”

“Wij hebben door een onafhankelijk adviseur onze woning laten beoordelen. Het energielabel is van E naar B gegaan."

Dhr. Derks uit Niftrik

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.