Kom werken bij Pluimers Isolatie

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan een duurzaam Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort. Je komt te werken in een gezellig team van professionele glaszetters en leuke collega’s!

De functie:

Als glasinmeter werk je door heel Nederland voor particuliere woningeigenaren Je agenda wordt door een collega ingepland met opdrachten die door verkoopadviseurs reeds zijn verkocht. Bij de klanten bekijk je de situaties omtrent isolerende beglazing en meet je nauwkeurig het glas in. Op kantoor werk je de opdrachten uit waarna de afdeling planning het glas kan bestellen. Tevens maak je een werkplan voor de uitvoerende ploegen. Niet alleen beoordelen wij het glas maar kijken we ook naar ventilatieroosters die gelijktijdig met de isolerende beglazing worden geplaatst. We bezoeken klanten door het hele land. Het is een uitdagende baan en bij een goede inzet kun je binnen dit bedrijf je vaste plek veroveren.

Functie eisen:

✓ Werkervaring in de bouwsector / glasindustrie
✓ Zelfstandig, accuraat, betrouwbaar, flexibel en een goede communicatieve vaardigheden.
✓ Klantgericht en oplossingsgericht werken en denken.
✓ Goede beheersing van de Nederlandse taal.
✓ Rijbewijs B is een vereiste voor deze functie

Wat bieden wij:

Een goed salaris conform kennis- en ervaringsniveau met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afwisselend werk in een dynamisch bedrijf met volop mogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien.

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Bel of Whatsapp direct.

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

sollicitatie@pluimers.nl