Word onderdeel van het enthousiaste sales team

Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een baan waarbij je naast een prima basissalaris ook royale provisies kunt ontvangen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en commerciële talenten, die het leuk vinden om potentiële klanten advies te geven over energiebesparende maatregelen. Zie jij het benaderen van potentiële klanten als uitdaging en deins je niet terug voor koude acquisitie?

Functieomschrijving

Jouw functie bestaat uit het generen van leads door middel van acquisitie. Je gaat op stap met een gezellig team om van deur tot deur mensen te enthousiasmeren voor energiebesparende maatregelen en te overtuigen een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wie ben jij?

• Je hebt een sterke persoonlijkheid
• Je bent commercieel en resultaatgericht
• Je bent fanatiek en sales gedreven
• Je weet wat het is om representatief voor de dag te komen
• Je bent goed in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)

Wat bieden wij:

Bij Pluimers kom je te werken in een jong team met ervaren verkopers die trots zijn op Isolatiebedrijf Pluimers. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor jouw eigen wijk en/of plaats en kun je op je eigen manier leads werven voor Isolatiebedrijf Pluimers. Eens per 2 weken kom je op ons kantoor in Rijssen om alle ervaringen met elkaar te bespreken. Op de langere termijn behoort een vaste baan tot de mogelijkheden.

Functie-eisen:

• Proactief en doorzettingsvermogen;
• Je bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken;
• Verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent goed in de Nederlandse taal en hebt uitstekende contactuele eigenschappen.

 

De functie in het kort:

Als verkoopadviseur ben je het gezicht van Pluimers en ga je dagelijks Nederland in op zoek naar potentiële klanten om deze advies te geven over energiebesparende maatregelen. Jouw taak is om op basis van een kort gesprek de potentiële klant enthousiast te maken om een afspraak te maken voor een isolatie-advies met een van onze isolatie-experts.

Ons aanbod:

Je komt te werken in een jong team met andere enthousiaste sales-gerichte collega’s. Door interne training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis van woningisolatie iedere dag. Wij bieden je een baan met een uitstekend salaris. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw sales-carrière een flinke boost te kunnen geven. Bij Pluimers Isolatie krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Naast interne training is het mogelijk om, in overleg, je skills verder te trainen of nieuwe methode te ontdekken. Binnen ons bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere commerciële of zelfs leidinggevende functies.

Hoe ziet jouw dag eruit?

08:00 | Je start de dag met een heerlijke bak koffie en stapt in je auto van de zaak. Je gaat onderweg naar je collega waarmee je samen deze dag op pad gaat.
09:30 | Je arriveert in de gemeente die je door hebt gekregen van kantoor en rijdt richting de wijk waar je vanmorgen start met je werkzaamheden.
11:00 | Je hebt de eerste wijk doorgelopen belt nog even met een collega om te vragen hoe het hen vanmorgen is verlopen. Jij had een succesvol begin van de dag met 4 aan de deur ingeplande klanten. Je hebt deze doorgegeven aan kantoor die zorgen dat ze binnenkort bezocht gaan worden door een isolatie-expert.
12:30 | Het is tijd voor lunchpauze. Je eet samen met je collega heerlijk een broodje buiten in de zon en evalueren samen de ochtend.
13:00 | Tevreden over de ochtend gaan jullie onderweg naar de volgende wijk. In de agenda staat dat het een jaren 30 wijk betreft. Mooie woningen en voldoende potentiële woningen die nog verduurzaamd kunnen worden. Jullie hebben er zin in!
15:00 | En of het een interessante wijk is, na 2 uur lopen hebben jullie beide al 6 adressen geschreven, enthousiast gaan jullie de volgende straat in om nog een uur flink te knallen.
16:00 | De werkdag in de gemeente zit er voor vandaag op. Je stapt samen met je collega in de auto en rijdt richting huis. Onderweg bel je met kantoor en geef je de aantallen door aan je verkoopleider

17:00 | Je zet je collega af, komt thuis en parkeert de auto. Je neemt nog even de administratie door, verwerkt de laatste 6 geschreven adressen in het CRM systeem en je werkdag zit erop. In de agenda zie je dat er morgen weer een leuke dag gepland staat. Dit keer mag je richting Limburg!

 

 

Locatie van de functie:

Standplaats is Rijssen en werkgebied heel Nederland

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Direct solliciteren

Persoonsgegevens(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Dit kan per    of 

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door bovenstaand formulier in te vullen of ons een C.V. met korte motivatie te mailen.

sollicitatie@pluimers.nl