Word onderdeel van het enthousiaste sales team

Werken in de verkoop bij Pluimers Isolatie is werken binnen een leuk en dynamisch sales team waarbij je veel kennis en ervaring krijgt van verkopen en isoleren. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort. De verkopers hebben veel contact met elkaar en naast het verkopen is gezelligheid een belangrijke factor in de verkoopteams.

De functie in het kort:

Als verkoper ben je het gezicht van Pluimers en bezoek je dagelijks particuliere woningeigenaren. Deze woningeigenaren hebben contact met Pluimers opgenomen en willen graag van jou horen wat in hun situatie de beste oplossing is. Jouw taak is om op basis van een kort woningonderzoek de potentiële klant te voorzien van het beste isolatie-advies. Aansluitend breng je een passende offerte uit en weet je de klant te overtuigen van de vele voordelen van isolatie.

Ons aanbod:

Je komt te werken in een jong team met andere enthousiaste sales-gerichte collega’s. Door interne training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis van woningisolatie iedere dag. Wij bieden je een vaste baan met een uitstekend salaris. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw sales-carrière een flinke boost te kunnen geven. Bij Pluimers Isolatie krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Naast interne training is het mogelijk om, in overleg, je skills verder te trainen of nieuwe methode te ontdekken. Binnen ons bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere commerciële of zelfs leidinggevende functies.

Hoe ziet jouw dag eruit?

07:30 | Je start de dag met een heerlijke bak koffie en stapt in je auto van de zaak. Je gaat op weg naar je eerste klant die door de binnendienst is ingepland. Je wordt dus verwacht!
08:30 | Je arriveert bij de eerste klant. Deze is geïnteresseerd woningisolatie. Je begint met uitleggen waarna je onderzoek uitvoert en de woning inmeet. Op basis van je verzamelde gegevens breng je een passend advies en offerte uit. Je neemt dit uitvoerig door en de klant besluit direct opdracht te geven zodat hij er komende zomer en winter comfortabel bij zit!
10:00 | Je bent onderweg naar de volgende klant en belt nog even met een collega om te vragen hoe zijn dag gisteren was verlopen. Jij had een succesvolle dag met veel directe verkopen. Ondertussen eet je even lekker een broodje.
10:30 | Eenmaal bij je 2e klant staat er een bakje koffie met wat lekkers voor je klaar. Toevallig is de klant vandaag jarig! Je feliciteert hem waarna je bezig gaat met je onderzoek.
12:30 | De volgende klant is een oud huis in verbouwing. Je gaat samen met de klant een ronde door de woning en adviseert hem om meerdere isolatiemaatregelen te nemen. Daarbij geef je hem ook advies over de subsidiemogelijkheden. In dit geval heeft de klant zijn investering binnen enkele jaren terugverdiend! De klant is erg enthousiast en wil zo snel mogelijk alles rondmaken.
14:00 | Tevreden over de dag ben je onderweg naar je de volgende klant. In de agenda staat dat het hier een aanvraag voor vloerisolatie betreft aangezien de klant de rest al goed heeft geïsoleerd. Je neemt een kijkje onder de vloer en brengt op basis van jouw advies een offerte uit.
15:00 | Het adres van de laatste klant is op de route richting huis. Het betreft een woning van begin 2000. Deze woningen zijn tijdens de bouw geïsoleerd maar inmiddels ook al 22 jaar oud! Ook hier bekijk je de woning zorgvuldig en adviseer jij isolatieglas ter vervanging van het huidige dubbelglas. Ook is de tempex isolatie van de vloer niet meer volgens de huidige norm. Hier maak je ook een passende aanbieding voor. De klant gaat het bespreken met zijn partner en jullie spreken af dat jij de volgende dag telefonisch contact opneemt om tot een overeenkomst te komen.
16:45 | Je komt thuis en parkeert de auto. Je neemt nog even de administratie door en je werkdag zit erop. In de agenda zie je dat er morgen weer een leuke dag gepland staat. Dit keer mag je klanten bezoeken in het midden van het land.

Wie ben jij?

• Je hebt een sterke persoonlijkheid
• Je bent commercieel en resultaatgericht
• Je bent fanatiek en sales gedreven
• Je weet wat het is om representatief voor de dag te komen
• Je bent goed in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Direct solliciteren

Persoonsgegevens(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Dit kan per    of 

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door bovenstaand formulier in te vullen of ons een C.V. met korte motivatie te mailen.

sollicitatie@pluimers.nl