Word onderdeel van het enthousiaste sales team

Werken in de verkoop bij Pluimers Isolatie is werken binnen een leuk en dynamisch sales team waarbij je veel kennis en ervaring krijgt van verkopen en isoleren. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort. De verkopers hebben veel contact met elkaar en naast het verkopen is gezelligheid een belangrijke factor in de verkoopteams.

De functie in het kort:

Als verkoper ben je het gezicht van Pluimers en bezoek je dagelijks particuliere woningeigenaren. Deze woningeigenaren hebben contact met Pluimers opgenomen en willen graag van jou horen wat in hun situatie de beste oplossing is. Jouw taak is om op basis van een kort woningonderzoek de potentiële klant te voorzien van het beste isolatie-advies. Aansluitend breng je een passende offerte uit en weet je de klant te overtuigen van de vele voordelen van isolatie.

Ons aanbod:

Je komt te werken in een jong team met andere enthousiaste sales-gerichte collega’s. Door interne training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis van woningisolatie iedere dag. Wij bieden je een vaste baan met een uitstekend salaris. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw sales-carrière een flinke boost te kunnen geven. Bij Pluimers Isolatie krijg je de kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Naast interne training is het mogelijk om, in overleg, je skills verder te trainen of nieuwe methode te ontdekken.

Binnen ons bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere commerciële of zelfs leidinggevende functies.

Functie-eisen:

• Je hebt een sterke persoonlijkheid,
• Je bent commercieel en resultaatgericht,
• Je bent fanatiek en sales gedreven,
• Je weet wat het is om representatief voor de dag te komen,
• Je bent goed in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)

Aquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Bel of Whatsapp direct.

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

sollicitatie@pluimers.nl