Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Statement COVID-19 virus

Beste bezoeker,

Graag informeren wij u dat onze adviesgesprekken en isolatie uitvoeringen, met strikte inachtneming van de voorschriften van het RIVM, doorgang vinden. Het aanvragen van een adviesgesprek is mogelijk. Mocht u een adviesgesprek op een later moment willen plannen, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt dit bij het veld “opmerkingen” kenbaar maken.

Wel verzoeken wij u dringend, ook indien u slechts milde gezondheidsklachten ervaart, een adviesgesprek af te zeggen.

Met vriendelijke groet,
Team Pluimers Isolatie.

Statement COVID-19 virus

Beste bezoeker,

Graag informeren wij u dat onze adviesgesprekken en isolatie uitvoeringen, met strikte inachtneming van de voorschriften van het RIVM, doorgang vinden. Het aanvragen van een adviesgesprek is mogelijk. Mocht u een adviesgesprek op een later moment willen plannen, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt dit bij het veld “opmerkingen” kenbaar maken.

Wel verzoeken wij u dringend, ook indien u slechts milde gezondheidsklachten ervaart, een adviesgesprek af te zeggen.

Met vriendelijke groet,
Team Pluimers Isolatie.

Adviesgesprek aanvragen