Sluiten
Pluimers Isolatie
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Beste isolatiebedrijf van Nederland (NBSA)
  • Isolatiepartner van veel energiemaatschappijen
  • Europees marktleider
  • Breed assortiment isolatieproducten

Bij gevelisolatie van een woning wordt vaak gedacht aan het isoleren van de spouwmuur. In de meeste gevallen is dat een prima optie, echter niet bij woningen die gebouwd zijn vóór 1930; deze woningen hebben meestal geen spouwmuur. Om die woningen toch te kunnen voorzien van hoogwaardige isolatie kan de isolatie aan de buitenzijde van de gevel geplaatst worden.

Buitengevelisolatie d.m.v. HR RenoWall

Met Pluimers HR RenoWall gaat u nog een stap verder. Met deze vorm van buitengevelisolatie zijn hogere isolatiewaarden te behalen dan met enkel het isoleren van de spouwmuur. Daarnaast zijn de afwerkingsmogelijkheden grenzeloos én heeft uw gevel nadien een totaal nieuwe aanblik. Bij Pluimers bieden wij twee vormen van HR RenoWall aan; HR RenoWall Ceramic en HR RenoWall Mineral. Deze twee verschillende vormen hebben beide hun eigen specifieke kenmerken, de basis is echter gelijk.

Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie d.m.v. HR RenoWall Mineral of HR RenoWall Ceramic

 

Keramische of minerale steenstrips

De afwerking bestaat uit keramische of minerale steenstrips. Met deze steenstrips krijgt de woning esthetisch een geheel nieuw aanzien. Uw woning verandert als het ware van oudbouw in nieuwbouw. De steenstrips bestaan grotendeels uit zand en andere minerale componenten. Het verschil tussen keramische en minerale steenstrips zit met name in de productie. Bij fabricage van minerale steenstrips komt minder energie en CO2 vrij waardoor het een zeer duurzaam product is.

De voordelen

✔ Zeer hoge veiligheid en betrouwbaarheid van de systemen

✔ Systeemcomponenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd

✔ Componenten zijn afkomstig van gerenommeerde partners

✔ Nagenoeg onbegrensde ontwerpvrijheid in kleur, vorm en structuur

✔ Modern en duurzaam bouwmateriaal

✔ Uitgekiende detaillering

 

Onze partners

  • Logo Formido
  • Isolatie Collectief
  • Isolatie werkzaamheden gecertificeerd door SKG IKOB