Sluiten
Pluimers Isolatie
Header image

Zoldervloer-isolatie

Dakisolatie niet geschikt? Wij bieden ook Zoldervloerisolatie

Afbeelding medewerker
Adviesgesprek aanvragen

Bespaar tot 30% op uw energierekening

Zoldervloerisolatie kan u veel besparing opleveren. Wij isoleren uw zoldervloer door middel van HR IsoWool. Dat is mogelijk wanneer uw woning van uw zolder naar de eerste verdieping over een houten balklaag beschikt. Wanneer er een betonnen vloer is kunnen wij op de bovenzijde een laag polyurethaan (HR-IsoSpray) sprayen.

Wat is zoldervloerisolatie?

Het isoleren van uw zoldervloer middels HR-IsoWool (zoldervloerisolatie) heeft veel weg van het isoleren van een spouwmuur. Wij boren kleine gaten in de houten vloer en vullen de balklaag in zijn geheel op door middel van HR-IsoWool. De gaten worden na uitvoering met doppen afgedekt.

Het voordeel van zoldervloerisolatie door middel van HR-IsoWool is dat dit een kleinere ingreep is dan bijvoorbeeld het isoleren van uw dak. Deze manier van isolatie is zeer geschikt wanneer u uw zolderverdieping als opslagplaats gebruikt. De warmte wordt, al voor het op de onverwarmde zolder komt, vastgehouden in uw woning. Dit alles zorgt voor een nog hoger rendement op uw gasverbruik.

Wanneer u een betonnen zoldervloer heeft kunnen we bovenop deze vloer een laag polyurethaan spuiten. Deze methode is al jarenlang in ons buurland België de meest gebruikte methode voor vloerisolatie. Wij hebben in België dan ook jarenlange ervaring opgebouwd en passen deze methode ook graag bij u toe.

* Bij gemiddeld stookgedrag.
Bron: Milieu Centraal.

Interesse in Zoldervloerisolatie?

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Maak meteen een afspraak en laat uw zoldervloer isoleren

Maak een afspraak

Onze partners

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Adviesgesprek aanvragen
Vraag een gratis adviesgesprek aan