Sluiten
Pluimers Isolatie

In het zuidoosten van de provincie Groningen staat in het centrum van de gemeente Ter Apel de in 1955 gebouwde vrijstaande woning van de familie Seip. De woning was altijd vochtig en koud wat zorgde voor weinig comfort in de woning. Door de woning heen was er schimmel op de muren, verder was het moeilijk de woning warm te krijgen door de hoge plafonds en het niet geïsoleerde platte dak.

Spouwmuurisolatie en Vloerisolatie Ter Apel Spouwmuurisolatie, vloerisolatie in Ter Apel

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie

In dezelfde tijd dat wij aan het overwegen waren om de woning te isoleren kwam er een brief binnen van Essent waar een geheel vrijblijvend adviesgesprek werd aangeboden. Wij hebben contact opgenomen en enkele dagen later kwam dhr. Oude Luttikhuis namens Pluimers langs voor een adviesgesprek. Hij liep samen met ons netjes alle verschillende isolatie maatregelen door en nam de tijd als wij een vraag hadden. Samen is er gekozen om de spouwmuren in combinatie met de vloer te isoleren. Deze maatregelen gingen zorgen voor de meeste besparing en comfort verhoging.

Komen hun woord na

Van de comfortverhoging en besparing is geen woord gelogen door dhr. Oude Luttikhuis. Sinds de isolatie is het vocht uit de woning verdwenen en is de woning sneller op temperatuur en houdt het de warmte langer vast. Naast de comfort verhoging zijn we ruim 1000m3 gas gaan besparen wat zorgt dat onze energierekening ook fors omlaag is gegaan.

De spouwmuurisolatie blijft goed zitten De spouwmuurisolatie blijft goed zitten

Spouwmuurisolatie blijft goed zitten

Op het moment van dit bezoek is dhr. Seip bezig een uitbouw aan de woning te plaatsen waarvoor de spouwmuur open gezaagd moest worden. “Ik was altijd benieuwd of het isolatiemateriaal wel degelijk zou blijven zitten als we de muur los zouden halen maar dit is zeker het geval “ verteld meneer Seip. Hij laat vol tevredenheid het gat in de muur zien waar het isolatiemateriaal is aangebracht. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Pluimers en bevelen hun dan ook zeker aan. Van ons krijgen ze een dikke 9.

Pluimers isoleert woningen in heel Nederland. Selecteer hieronder een provincie om de referenties in die regio te bekijken.