Nu isoleren is een goede keuze

 

In de zomer kunnen de werkzaamheden sneller worden uitgevoerd. Bovendien is er nu nog subsidie beschikbaar voor woningisolatie. Wist u dat Pluimers een breed assortiment heeft? Zo hebben we diverse materialen voor de verschillende diensten die we aanbieden. Onze isolatie-expert bekijkt graag de mogelijkheden voor spouw, vloer of dakisolatie. Ook kijken we of het voor u rendabel is om glas te vervangen voor ons speciale isolatieglas. Tijdens onze zomeractie geven we tijdelijk al een gratis hotelovernachting weg bij 1 isolatiemaatregel! Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

 

Extra comfort

Met goede isolatie ervaart u meer comfort. Zo is het in de winter een stuk warmer in huis en in de zomer houdt isolatie de warmte langer buiten.

Geldbesparing

Wist u dat u tot wel 1200 m³* kan besparen op de energiekosten? Dat is gemiddeld zo'n €1450,-* per jaar!

Duurzaamheid

Pluimers Isolatie staat voor duurzaamheid! Wij verduurzamen al bijna een halve eeuw. Door samen te isoleren besparen we veel CO2 uitstoot.

Alle diensten van Pluimers

Alles onder één dak

Pluimers heeft een halve eeuw isolatie ervaring. En alles onder één dak. U bent verzekerd van de meest effectieve isolatiemaatregelen voor de gevel, vloer en dak. Het verschil gaat u direct ervaren. Vanaf de eerste dag.

  • Binnen 1 dag uw huis geïsoleerd*
  • Ontzorging
  • Alles onder 1 dak

*Bron: Milieu Centraal. Besparing o.b.v. €1,20 per m³ gas. 
*Afhankelijk van maatregel(en) en grootte huis 

Onze werkwijze

Onze duurzame missie

Pluimers Isolatie is in de loop van de jaren uitgegroeid tot marktleider op gebied van isolatie. Al bijna 50 jaar zijn wij actief om Nederland steeds duurzamer te maken.

Onze partners

Vrijblijvend isolatie advies?

Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies