Kom werken bij Pluimers Isolatie

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan een duurzaam Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie voor spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas. Bij ons familiebedrijf werken 250 mensen dagelijks aan energiebesparing en comfort.

Heb jij goede verkoop-skills? Vind je werken met targets een uitdaging? En beschik jij over een gezonde commerciële ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie in het kort:

Als accountmanager ben je het ‘visitekaartje’ van Pluimers en bezoek je dagelijks particuliere woningeigenaren. Deze woningeigenaren zijn al geïnteresseerd in isolatie en willen graag van jou horen wat in hun situatie de beste oplossing is. Jouw taak is om op basis van een kort woningonderzoek de potentiële klant te voorzien van gedegen isolatie-advies. Aansluitend breng je een passende offerte uit en weet je de klant te overtuigen van de vele voordelen van isolatie.

Ons aanbod:

Je komt te werken in een jong team met andere fanatieke en sales-gerichte collega’s. Door interne training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis van woningisolatie iedere dag. Wij bieden je een vaste baan beginnend met een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw sales-carrière een flinke impuls te kunnen geven.

Je ontvangt een vast salaris met daarbovenop een (prestatie-afhankelijke) bonus. Binnen ons bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere commerciële of zelfs leidinggevende functies.

Functie-eisen:

• Je hebt een sterke persoonlijkheid,
• Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken,
• Je bent commercieel en resultaatgericht,
• Je bent fanatiek en sales gedreven,
• Je weet wat het is om representatief voor de dag te komen,
• Je bent goed in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift),
• Targets zijn een uitdaging voor jou,
• MBO / HBO-diploma in commerciële richting is een pré.

Acquisitie

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Baan. Bel of Whatsapp direct.

Jan Baan
06-43393543

Solliciteer direct

Solliciteren doe je door een C.V. met korte motivatie te sturen t.a.v. afdeling Personeelszaken.

sollicitatie@pluimers.nl